Wie zijn wij?

Wij zoeken voor u de hypotheek, verzekering, woning of krediet die het beste bij u situatie past, waardoor u per maand daadwerkelijk meer geld overhoudt. Tevens hebben wij de mogelijkheid om mensen met een ontstane BKR codering toch van een hypotheek te kunnen voorzien, er zitten hier wel criteria aan verbonden waaraan u moet voldoen om voor deze hypotheek verstrekkers in aanmerking te komen. Maar onze lijfspreuk is: Wij gaan Dóór, waar andere STOPPEN. Uw tijd is kostbaar daarom passen wij ons aan u aan, waar u ook bent wij komen overal naar u toe.

Over de Makelaardij:

Wij begeleiden u bij het aankopen van een huis, door diverse informatie en grondig onderzoek m.b.t de woning betaalt u nooit te veel! Daarnaast werken wij met een landelijk netwerk van N.V.M Makelaars die voor u de woning in de verkoop nemen, wij zorgen er dan ook voor dat u niet te weinig voor u woning betaald krijgt. Wij adviseren en begeleiden u zodat u de beste prijs krijgt voor uw woning. Wij dienen maar één belang en dat is Uw Belang en niet van de Commercie zoals de meeste organisaties doen.

Verzekeringen:

Doe gratis de Verzekerings Check, en u zult versteld staan hoeveel u bespaart op al uw lopende verzekeringen. Tevens krijgt u een eerlijk advies of u wel goed verzekerd bent (oververzekerd of onderverzekerd) of wellicht teveel of onnodige polissen heeft lopen. Kortom onze organisatie staat als een huis maar vooral voor UW HUIS! Wij zorgen dat als uw financiële zaken en verzekeringen in rustig vaarwater blijven zodat u zorgeloos kunt genieten. Stuur ons een kopie van uw verzekeringspolis per e-mail zodat wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Wij werken op afspraak, op uurtarief of voor een vast bedrag per opdracht.